Watervitaliserfles - Leliveld

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze watervitaliserfles is geïnformeerd met specifieke Leliveld trillings informatie.

 

Water in deze fles wordt direct gevitaliseerd met als gevolg dat het water weer zacht en vol smaakt.
Het water krijgt weer een natuurlijke structuur met fijn georganiseerde watermoleculen die makkelijk door onze lichaamscellen kunnen worden opgenomen.

Bovendien is deze waterfles een krachtig energetisch product. De fles zal u ondersteunen om meer bij uzelf te blijven. U zou deze fles bijvoorbeeld onder een stoel kunnen plaatsen op het werk of tijdens een vergadering.

 

Gebruik watervitaliserfles

 

U kunt gewoon de fles rechtop houden en het water via het tuitje uit de fles zuigen.

Schoon houden

 

 • De buis in de waterfles kunt u schoonmaken met afwasmiddel, een Saté stokje (of een ander de stokje) en een doekje.
 • Reinig de fles 1 keer per 2 maand van binnen met borstel en afwasmiddel.


  Technische informatie watervitaliserfles

 

 • Materiaal: hoogwaardig roestvrij staal
 • Hoogte: 27,5 cm
 • Breedte: 7 cm
 • Gewicht: 300 g
 • Inhoud 0,5 l

De fles is gemaakt van Roestvrij staal, silicone en polypropyleen (dat is een onschadelijke stof zonder belastende chemicaliën die ook wordt gebruikt bij waterfilters) en is BPA vrij.


Achtergronden van de Leliveld watervitalisers

 

Boudewijn Leliveld is een natuurgenezer die al tientallen jaren werkt met mensen en een specialist is op het gebied van het inzetten van energetische trillingsfrequenties om het lichaam en de organen weer in balans te brengen. Hij heeft in zijn jarenlange ervaring ingezien op welke wijze het menselijk lichaam door de omstandigheden van deze tijd wordt belast.

We hebben bijvoorbeeld te maken met: voeding van steeds lagere energiewaarde, belasting door straling, stress, belasting door chemische medicijnen, luchtverontreiniging en belasting van ons drinkwater.
 
Vanuit zijn ervaringen met zijn cliënten in zijn praktijk zocht Boudewijn naar een manier om mensen op grote schaal te helpen zelfbewuster en autonomer te leven.
Hij realiseerde zich dat water een ideale manier was om mensen te bereiken en ging op zoek naar een geschikt medium om de krachtige energie waarmee hij zich als natuurgenezer kon verbinden over te dragen aan het drinkwater. Zo ontstond de eerste watervitaliser. In eerste instantie werd daarvoor keramiek gebruikt. Daarna is hij overgegaan op roestvast staal, dat zeer bros is en goed energie trillingen kan vasthouden.

Hij ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: zilver en goud en informatie van schelpenkalk kon toepassen om de effecten van de vitaliser te versterken en te verbreden. Op deze wijze worden mensen via het gevitaliseerde water fysiek en energetisch ondersteund om vanuit hun eigen kracht te leven en beter om te gaan met belastende omstandigheden in het leefmilieu.
 

Verzending

 • Wordt als pakket verzonden, verzendkosten € 3,95.
 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.
 • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt boven de € 50 tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »