Spirulina Pacifica Hawaii – Poeder

€24,95 €22,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

Deze superieure Hawaiiaanse Spirulina stam van Nutrex staat bekend om zijn uniek hoge voedingswaarde. Deze Spirulina is op natuurlijke wijze gekweekt aan de zonnige kust van Hawaii. De kwekerij van Nutrex is al sinds 1984 in gebruik voor deze geweldige Hawaiian Spirulina. Hierdoor is deze Spirulina stam simpelweg geëvolueerd naar een nutritioneel superieure soort doordat het al meer dan 35 jaar continu in de warme Hawaiiaanse zon groeit in dezelfde kwekerij.

 

De rijkste Spirulina verkrijgbaar

 

De Sprirulina van Nutrex is gekweekt met 100% ocean water. Dit water is verzameld uit de ongerepte wateren rondom Hawaii. Zowel het water aan het oppervlak als de diepste wateren (tot 600 meter diep) zijn gebruikt voor het kweken van de Spirulina. Het ocean water wordt vervolgens gefilterd door lavasteen en daarna toegevoegd aan de vijvers met Spirulina. Hierbij is het water helemaal schoongemaakt waardoor het vrij is van verontreinigingen en zware metalen. Door het pure ocean water is de Hawaiian Spirulina verrijkt met maar liefst 94 mineralen en spoorelementen uit de ocean. Deze Spirulina is dan ook bijzonder rijk aan magnesium, mangaan, vitamine K1, K2 en B12 en de krachtige fytonutriënten GLA, SOD en phycocyanine.

 

Natuurlijke en hoogwaardige productie

 

Nutrex Hawaii is de enige microalgenkwekerij die zich bevindt in een BioSecure Zone. Dit is een zone waarin het gebruik van schadelijke pesticiden en genetisch modificatie compleet verboden is. Dit heeft als grote voordeel dat de Spirulina 100% natuurlijk is en geen schadelijke of chemische stoffen bevat. Het is ook belangrijk voor de natuur, door natuurlijke productie ontstaat er geen landerosie of watervervuiling. Deze super gezonde Spirulina is dus goed voor zowel mens als natuur.

Nutrex gebruikt voor het droge van deze Hawaiian Spirulina hun gepatenteerde Ocean Chill Drying™-systeem. Deze methode voorkomt oxidatie en schade aan carotenoïden, enzymen en andere kwetsbare voedingsstoffen die voorkomen bij standaard droogmethoden. Dit systeem droogt de Spirulina in slechts 3 tot 7 seconden, waardoor de hoogwaardige voedingswaarde behouden blijven. Vervolgens wordt het net zo snel verpakt, waardoor de Spirulina net zo vers bij jou aankomt als de dag waarop het is geoogst.

 

Extra informatie

 

Inhoud

142 gram, 454 gram

Ingrediënten

Spirulina Hawaii Pacifica (arthrospira platensis).

Dosering

Neem dagelijks één theelepel – 3 gram. Voeg de Spirulina toe aan water, sap, smoothie of door je maaltijd.

Bewaren

Bewaren op een koele en donkere plaats. Buiten bereik van kinderen houden.

Contra-indicaties

Raadpleeg voor gebruik je arts als je zwanger bent, borstvoeding geeft, een medische aandoening hebt of medicijnen gebruikt. Stop onmiddellijk met het gebruik en raadpleeg je arts als je een bijwerking van dit product ervaart.

Eigenschappen

Volledig natuurlijk, niet-GMO en vrij van lactose, soja, pesticiden, herbiciden en oplosmiddelen. Gecertificeerd veganistisch, glutenvrij en koosjer.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »