Soladey opzetborstels

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 8 dagen

Een tandenborstel voor iedere voorkeur

Met de vijf verschillende soorten opzetborstels voor de Soladey ionische tandenborstels is er voor iedereen een tandenborstel. Of je nu van een stevige borstel of juist een zachter houdt. Of dat je graag verschillende lengtes haren wilt. Al deze borstels zijn beschikbaar. Hieronder zullen we de verschillende opties even toelichten:

 • Soft

  Deze borstels zijn speciaal bedoeld voor mensen met gevoelig tandvlees of mensen die zachter poetsen prettig vinden. De ioniserende werking van de Soladey tandenborstels zorgt ervoor dat uw tanden schoon en uw gebit gezond wordt. 

 • Medium
  De medium opzetborstels zijn een hele fijne optie voor iedereen die niet een specifieke hardheid zoeken. Gewoon er prima tussenin. Ook deze opzegborstel zorgt voor een schoon en gezond gebit. 

 • Hard
  
Deze opzetborstel is ideaal voor een ieder die van grondig en stevig poetsen houdt. Deze borstel zorgt voor voldoende weerstand door de stevigere borstelharen en helpt uw tanden en tandvlees schoon te houden. 

 • Tapered
  
Deze opzetborstels hebben verschillende lengtes borstelharen. Dit zorgt ervoor dat het makkelijker is om in kleine hoekjes en openingen te komen in en tussen het gebit. Deze opzegborstel is bijzonder geschikt voor mensen met beugels, draden achter te tanden of bruggen. Hiermee komt u gemakkelijk tussen alle kieren waar tandplak zich kan verzamelen. 

 • Child 
  
Deze kleine opzetborstels zijn speciaal voor het kindergebit. Met de Soladey ionische tandenborstel kunt u uw kinderen met plezier en gemak hun tanden laten poetsen.Een frisse, duurzame manier van mondverzorging


De Soladey ionische tandenborstels zijn ideaal voor mensen die hun gebit graag op natuurlijke wijze schoon en gezond willen houden. De Soladey ionische tandenborstel doet helpt u hierbij met de kracht van licht en ionisatie. Door zijn handzame ontwerp is hij overal te gebruiken waar licht beschikbaar is.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »