Algemene informatie Leliveld leiding-watervitalisers

Voor het hele huis, kantoor of andere situatie waar water gebruikt wordt

De watervitaliser heeft een geometrische vorm van roestvrij staal dat is geïnformeerd met  frequenties/trilling van oerwater zoals het in de natuur voorkomt.

Deze frequenties worden via de vitaliser uitgezonden naar het water dat via het leidingstelsel door het huis stroomt.

Het effect is een rustigere sfeer in huis. Deze energie van de vitaliser is van blijvende waarde voor alles wat leeft. De aarde, het water en de werk- en leefomgeving van de mens komen daardoor in harmonie.

Door het gebruik van vitaal water kunnen lichaamsvreemde stoffen en stress sneller worden afgevoerd.  

Een belangrijk verschil met de kleine kraan- en douchevitalisers is dat een vitaliser voor het hele huis door zijn grotere massa een trillings-/energieveld maakt dat uw hele huis omsluit.

Stelt u zich voor dat u uit een drukke stad het bos inloopt. Dat geeft u een heel andere rustigere gevoelsbeleving. Op dezelfde manier geeft de vitaliser u en uw huis ook een veel harmonieuzer gevoel.

De leiding-watervitaliser creëert dus een permanente, krachtig voelbare, positieve invloed heeft op de complete energie van de omgeving. Daardoor wordt het welzijn van de mensen, dieren en planten positief beïnvloed. 

 

Waarom een leiding-watervitaliser voor het hele huis te gebruiken?

 

 • Om al het water in uw huis te voorzien van een hoge vitaliteit.
 • Om te leven in een omgeving die uw welzijn en gezondheid op alle niveaus stimuleert en ondersteunt.
 • Om te zorgen voor betere verbinding tussen de mensen in de woning/leefomgeving.
 • Om u meer op uw gemak te voelen in huis en meer vanuit uw gevoel in het moment te leven.
 • Als de energie in uw huis zwaar of onprettig aanvoelt en u het gevoel heeft dat er ‘iets’ op u drukt.
 • Om een betere verbinding tussen uw woning en de natuur er omheen te krijgen en uw woonplek rustgevend te laten zijn.

 

Specifieke voordelen van de watervitaliser voor het hele huis

 

 • De vitaliser, en ook alle andere Leliveld producten, zijn kwaliteitsproducten. Ze zijn veilig, stevig en solide en gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zodat ze niet kunnen breken en de waterdruk goed aankunnen.
 • Aanzienlijk minder kalkaanslag in de douche, apparaten en in de waterleidingen.
 • De energie van de vitaliser is veilig en geeft uw gezondheid en vitaliteit extra ondersteuning.
 • Door het gebruik van een vitaliser wordt het water gezonder en gaat u vanzelf meer water drinken. Uw lichaam kan beter afvalstoffen afvoeren, hierdoor wordt het lichaam ontlast en kan beter ontspannen, zo komt u meer en meer in uw lijf en kunt u beter bij uzelf blijven.
 • De informatie van de vitaliser stimuleert dat uw energie en de energie waar u leeft beter gaat stromen.
 • Smakelijk hoogvitaal water. De vitaliser heeft (afhankelijk van het type) een bovis (levensenergie) waarde van 122.000 tot wel 240.000! Het water dat wordt gevitaliseert krijgt daardoor ongeveer dezelfde waarde.
 • Vitaal water is heerlijk om onder te douchen.
 • Door ook een kleine inbouw vitaliser in het cv systeem te plaatsen wordt de energie van dit water via de radiatoren verspreid en krijgt u een aangename warmte.
 • Transformeert de stralingsbelasting in het water.
 • Gebruikt geen elektriciteit.
 • Blijvende krachtige werking.
 • De watervitaliser hoeft niet te worden opgeladen en heeft geen onderhoud nodig.
 • Kan meegenomen worden bij verhuizing.

 

Ervaringen met de leiding-watervitaliser voor het hele huis

 

Ouroboros Basis watervitaliser: Prachtig produkt - duidelijk onmiddellijk positieve verandering. Plaatsing betaalbaar, snel en proper. Zeer tevreden. Wat de vitaliser betreft merkte ik gelijk verschil.
Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx - 16-03-2017

*
Leiding vitaliser voor het hele huis - Aqua Oriënte:
Ben Superblij met mijn Aqua Oriente! Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van onderstaande gebruikers. Zeker weten, dat ik meer verbonden ben met de aarde. En dat van de douche! Heb dezelfde avond na de installatie gedoucht en het water was zoooo zacht! Mijn haar heeft gewoon minder shampoo nodig en nog maar een heel klein beetje conditioner. Mijn haar is lang en stijl en glimt altijd, maar nu nog meer. Zelfs de "nare plek" in de grond in mijn slaapkamer is weg?! Gewoon weg!? Eigenlijk is mijn hele huis zachter en vriendelijker van uitstraling.

Ik ben nog liever thuis dan voorheen. En zelfs de kat is vaker binnen dan buiten, terwijl hij anders altijd op straat was te vinden?! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik Super blij ben. Ook blij, dat ik gespaard heb, om in 1 keer een vorm aan te schaffen, die het hele huis omvat. En Jay en Johan: dank voor jullie raad en daad en snelle/goede afhandeling!
Els de Lange - 12-05-2017

 

Waarom zou ik een watervitaliser bij u kopen? Er zijn goedkopere systemen op de markt.

 

De unieke energie trillingen die de Leliveld vitaliser uitzendt werken via het water ook op de balans van alle organen voor het lichamelijk welzijn van de gehele mens op alle niveaus. Bovendien geeft de kracht van de vitaliser ook nog eens een sterke verbetering van de energie in het algemeen en bij gebruik van een leiding watervitaliser zelfs voor het hele huis en woonomgeving. Het overdragen van specifieke trillingen is een zeer specialistisch aspect van water vitaliseren waarbij een veel dieper krachtiger effect wordt gerealiseerd dan bij water wervelen of het vitaliseren via edelstenen of andere stoffen.

 

Arjan Bos over de Leliveld Vitaliser:

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »