OObrush oplaadbaar

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

Hoe onderscheidend is de OObrush elektrische tandenborstel?

Het meest opvallende verschil met reguliere (elektrische) tandenborstels is toch wel dat de OOBrush tegelijkertijd de binnenkant en de buitenkant van uw tanden poetst. Laat de binnenkant van uw gebit en tandvlees nou net het gebied zijn dat niet goed wordt bereikt en dus problemen kan veroorzaken.

De contra-roterende borstels voorkomen dit, omdat er vanaf het tandvlees omhoog geborsteld wordt tot aan de tanden. Dit is ook precies de door tandartsen aanbevolen poetsrichting: andersom kunt u namelijk uw tandvlees beschadigen doordat u van bovenaf onzuiverheden in uw tandvlees kunt poetsen.

Door die twee contra-roterende borstels wordt plaque effectief verwijderd en krijgt uw tandvlees in 60 seconden een zachte massage. U bent dus dubbel zo snel klaar! Daarnaast is de kop flexibel die zich automatisch aanpast aan de verschillende hoogtes en vormen van uw gebit. Ook de druk op uw tanden en tandvlees regelt zich automatisch, door de speciale vorm van het opzetstuk.  

De oplader is waterproof en de opzetborstels kunt u makkelijk vervangen als de haren van de borstel naar buiten gaan staan: net als bij een gewone tandenborstel zal dat ongeveer om de drie maanden zijn.

Hoe gebruikt u de OObrush?

Plaats de borstel simpelweg in uw mond aan beide kanten van uw tanden en houd uw mond gesloten tijdens het poetsen. Door de rotaties kan het namelijk gaan spetteren. Beweeg langzaam langs uw tanden met een lichte heen-en-weer beweging, terwijl u de aan-uit knop steeds houdt ingedrukt.

Let op: geschikt voor kinderen ouder dan 10 jaar. Stokers en floss kunt u naast de OObrush gewoon blijven gebruiken.

Let op: Veel tandpasta's en hulpmiddelen bevatten fluoriden en andere stoffen die ongewenst zijn. Ons standpunt over reguliere tandpasta en fluoriden mag helder zijn, wij adviseren u te kiezen voor iets anders. Er zijn volop alternatieven: biologische poetsmiddelen zonder fluoride of onze ionische tandenborstel waarbij alleen water en licht uw gebit reinigt. Zelfs een zelfgemaakte pasta van zuiveringszout of kokosolie is vele malen gezonder voor u en misschien wel effectiever.

Bepaal voor uzelf. Informatie is er in ruime mate, bijvoorbeeld via deze link

Wat levert het gebruik van de OObrush u op?

  • Tijdwinst omdat u met zestig seconden klaar bent met poetsen
  • Een schoon gebit vanwege de dubbele borstels en de contra-rotatie ervan
  • Grondige reiniging, ook op de moeilijk bereikbare plekjes van uw gebit
  • Een schoon gebit ook als u een beugel of een tongpiercing heeft
  • Geldbesparing vanwege de vervangbare opzetstukken
  • Na het poetsen een schoon en fris gevoel van tanden en tandvlees
  • Geldbesparing omdat er meerdere personen gebruik van kunnen maken: elke opzetborstel is voorzien van een gekleurde stip
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »