MD4 - Starters pakket

€215,00 €199,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

+ 1 x RVS filter + 5 x koolstof filter + HQ Ontkalker / reinigings vloeistof

Meditech Europe heeft een starters pakket samengesteld waarmee u kennis kunt maken met het destilleren van water. Met dit pakket kunt je een jaar lang zorgeloos water destilleren en zelf bepalen welke kwaliteit water je tot je neemt.

Hiermee kunt u bij frequent gebruik een jaar vooruit.

Lichtgewicht, eenvoudig op te bergen en ideaal om mee te nemen op reis. Overval fris en gezuiverd water, ongeacht waar je bent. Het enige dat je nodig hebt is water, en stroom. Sloot, regen of verontreinigd kraan water je kunt het allemaal gebruiken voor het maken van je vertrouwde gedestilleerde water. Omdat er geen ingewikkelde installatie nodig is en geen aansluiting op de waterleiding kunt u hem overal mee naar toe nemen. Vul eenvoudig de ketel met water, druk op de start knop en voor je het weet heb je heerlijk schoon en fris water zoals je het nog nooit gehad hebt. Wanneer u gedistilleerd water gaat drinken is het raadzaam om mineralen toe te voegen. U kunt hiervoor de Mineral Super Optimizer gebruiken.

De water destilleerder maakt gebruik van stoomdestillatie met een actief koolstof filter om de laatste verontreinigingen uit het water te halen, dit zorgt voor optimaal en schoon water. Hij schakelt automatisch af als hij klaar is. De residuen blijven achter in de ketel, deze kunt u een eenvoudig reinigen.
Enige methode om het meest zuivere water te krijgen is door stoomdestillatie toe te passen, met een water destilleerder. Gedestilleerd water is 99,8% zuiver water. Door gebruik te maken van een waterdestilleerder krijg je zuiverder water dan welke andere filter methode ook.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »