Magspirit Stralingsbescherming en Omgevingsbeschermer!

€167,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een toenemend aantal factoren heeft invloed op ons welzijn. We praten over uw en onze gezondheid en die is van onschatbare waarde. Daarom heeft Magspirit een extra product ontwikkeld in aanvulling op het bestaande assortiment en voor een totaalaanpak: de Omgevingsbeschermer. Zoals de Hand- en Leidingvitalisator de vitaliteit terugbrengen in water, draagt de Omgevingsbeschermer bij aan het neutraliseren van straling in uw leefomgeving.

Handige tool voor in huis

De Omgevingsbeschermer is een gebruiksvriendelijke tool met een elegante vorm. Deze vindt gemakkelijk een plekje in uw huis, of op uw werk. Zo beschermt hij u continu tegen onzichtbare belasting. Het product doet zijn werk in een straal van 4,5m rond de beschermer. In uw eigen woonomgeving, maar ook op andere plekken met stralingsbronnen.

De voordelen van de Magspirit Omgevingsbeschermer

U hoeft niet bijzonder gevoelig te zijn om de positieve werking van onze producten te ervaren. De volgende positieve eigenschappen worden toegeschreven aan de Omgevingsbeschermer:

  • mens en dier voelen zich rustiger
  • u ervaart een beter energetisch gevoel
  • de concentratie verbetert
  • het gevoel meer te aarden
  • gebruikers geven aan beter te slapen.

Onze producten zijn gemaakt van onverslijtbaar roestvrijstaal en gaan een leven lang mee. De beste kwaliteit voor de laagste prijs.

-

Bescherming tegen straling

Uitgaande van het principe van de watervitalisatie, heeft Magspirit producten ontwikkeld die u beter beschermen tegen straling. Dat is goed nieuws! De toepassing wordt daarmee nog breder, zodat u nóg beter beschermd bent.

Zo behoedt de Beschermhanger u tegen elektromagnetische straling. Straling heeft de eigenschap dat het ons lichaam kan ontregelen. Door vorm en materiaal van dit sieraad heeft het een continue werking en bent u beschermd in een straal van 1,5m rond de hanger.

De Omgevingsbeschermer draagt bij aan het neutraliseren van straling in uw leefomgeving. Het is een gebruiksvriendelijke tool met een elegante vorm, die gemakkelijk een plekje vindt in uw huis of op uw werk. Dit beschermt u continu tegen onzichtbare belasting. Het product doet zijn werk in een straal van 4,5m rond de beschermer. In uw eigen woonomgeving, maar ook op andere plekken met stralingsbronnen.

Afmetingen en gewicht:

  • 8mm x 85mm
  • 22 gram

Niet tevreden? Geld terug garantie! 

Magspirit biedt garantie op haar producten. Niet tevreden? Dan geven wij u uw geld terug. Wij zijn namelijk overtuigd van de kracht en de werking van de Magspirit watervitalisator. Neem contact met ons op en stuur de watervitalisator binnen drie maanden retour. U ontvangt dan van ons 100% van de aanschafprijs terug. U betaalt alleen de  retour verzendkosten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »