Kraan-watervitaliser - Leliveld

€175,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Kraan-watervitaliser - Aqua Gocciola - Leliveld

Deze kleine kraanvitaliser is compact en krachtig en ideaal om direct en voordelig heerlijk vitaal water te drinken.


Basisinformatie

 

 • Vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan.
 • Heeft normaal gesproken geen filter nodig. Als u toch graag een filter wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat het water een bijsmaak heeft of u oppervlaktewater (wat over het algemeen meer vervuild is dan grondwater) als basis voor uw drinkwater heeft, kunt u deze watervitaliser gecombineerd met een aanrecht inbouw waterfilter met korting bestellen (kijk hiervoor bij de productbundels onderaan).
 • Eenvoudig te installeren, hoeft niet te worden opgeladen en geen onderhoud
 • Er treedt geen vertraging in de water doorstroom op
 • Heet water kan gewoon door de vitaliser en wordt gewoon gevitaliseerd.
 • Blijvende krachtige werking
 • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing
 • De vitaliser is makkelijk toe te passen op plekken waar u niet uit de voeten kunt met een grote vitaliser, hij is maar 7 cm lang.
 • Zonder risico. Niet tevreden, geld terug (binnen drie maanden) Wel tevreden? Dan houdt u de vitaliser of ruilt u hem in tegen een nog krachtiger leidingvitaliser. U krijgt dan ook de volle aanschafprijs terug.

U kunt het water met de mensen om u heen delen zodat ook zij de positieve effecten ervan kunnen ervaren. Daarnaast hoeft u niet meer naar de winkel om flessen bronwater te kopen.


Werking

 

Deze kraanvitaliser geeft energetische vitaliserende informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, wordt hierdoor getransformeerd. Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het wordt zacht en vol en smaakt weer heerlijk.

De kraan-watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

Dit is een onverslijtbaar product dat vitaliteit toevoegt aan het water dat iedere plant, dier of mens gebruikt, hierdoor wordt duurzaamheid een letterlijke ervaring! Het product is in Nederland ontwikkeld en gefabriceerd en wordt door tienduizenden mensen naar tevredenheid gebruikt.

 

 

 

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

 

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel omdat we voor 70% bestaan uit water.
Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van balast.
De energie van de kraanvitaliser heeft ook een positief effect op de energie van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Dit komt doordat de trillingen die de vitaliser uitzendt inwerken op zowel het water als de ruimte er omheen.   Uitgebreide informatie watervitaliser
 

Installatie

U schroeft deze vitaliser met gemak op bijna alle kranen met behulp van een bijgeleverd verloopstuk. 
U installeert hem eenvoudig door de perlator (het zeefje) van uw kraan te draaien en de vitaliser erop. Bij de vitaliser worden eenvoudige koppelingen voor gebruikelijke keukenkranen geleverd. Deze koppelingen passen praktisch altijd (bij afwijkende maten kunnen we speciale koppelingen voor u bestellen en leveren), tenzij u een speciaal type kraan heeft waar geen dopje uit of af kan worden gedraaid. In dat geval raden we een aanrecht inbouw vitaliser aan.
 

Levering

 

Deze vitaliser wordt geleverd met een koppeling voor kranen met schroefdraad aan de buitenkant (de breedte van het uiteinde van de kraan is dan 2,2 cm). Of één voor kranen met schroefdraad aan de binnenkant (de breedte van het uiteinde van de kraan is dan 2,4 cm)

Bij bestelling van 2 koppelingen betaalt u € 5,90 extra, maak bovenaan de pagina uw keuze.

 

Verzending

 

 • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.
 • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending.
 • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.

 

 

Alle bundels met dit artikel:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »