Keuken inbouw watervitaliser - Leliveld

€175,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een krachtige vitaliser voor het vitaliseren van water in de keuken (onder het aanrecht), tuin, vijver, op vakantie/reis/boot en in het cv systeem.
 

Basisinformatie

  • Vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan.
  • Heeft normaal gesproken geen filter nodig. Als u toch graag een filter wilt gebruiken, bijvoorbeeld omdat het water een bijsmaak heeft of u oppervlaktewater (wat over het algemeen meer vervuild is dan grondwater) als basis voor uw drinkwater heeft, kunt u deze watervitaliser gecombineerd met een aanrecht inbouw waterfilter (kijk voor mooie kortingen bij de productbundels onderaan).
  • Hoeft niet te worden opgeladen
  • Eenvoudig te installeren
  • Blijvende krachtige werking
  • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing
  • Zonder risico. Niet tevreden: geld terug (binnen drie maanden). Wel tevreden? Dan houdt u hem of ruilt hem in tegen een nog krachtiger leidingvitaliser. U krijgt dan ook de volle aanschafprijs terug.

U kunt het water met de mensen om u heen delen zodat ook zij de positieve effecten ervan kunnen ervaren. Daarnaast hoeft u niet meer naar de winkel om flessen bronwater te kopen.

Deze aanrecht-inbouwvitaliser geeft vitaliserende energie/informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, wordt hierdoor getransformeerd.
Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het wordt zacht en vol en smaakt weer heerlijk.

De aanrecht inbouw-watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel omdat we voor 70% bestaan uit water.
Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van balast.
De energie van de aanrecht inbouw watervitaliser heeft ook een positief effect op de energie van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Dit komt doordat de trillingen die de vitaliser uitzendt inwerken op zowel het water als de ruimte er omheen.  

Lengte: 8 cm (exclusief schroefdraad)
Gewicht: 0,5 kg
 

Installatie

 

Meestal zijn er twee leidingen, één voor warm en één voor koud. De aanrecht-inbouwvitaliser wordt bij voorkeur op de leiding voor het koude water geplaatst en heeft voldoende uitstraling om ook de warme leiding, die ernaast ligt, te bereiken met zijn vitaliserende kracht.

De aanrecht-inbouwvitaliser is redelijk makkelijk te installeren. U moet dan alleen even weten hoe de slang van de kraan in of achter het aanrechtkastje op de waterleiding is geschroefd. Waarschijnlijk is de waterleiding een 3/8 maat (12 mm) schroefdraad buitenkant (mannetje), en de slang een 3/8 maat schroefdraad binnenkant (vrouwtje). Normaal gesproken kan de vitaliser dan met een binnendraad verloopkoppeling op de waterleiding worden geschroefd en de slang past weer dan op de vitaliser. 

Het kan ook zijn dat er een 15 mm waterleiding aanwezig is. U kunt bij "opties" aangeven voor welke maat waterleiding wij koppelingen mee moeten sturen.
 

Andere plaatsingsmogelijkheden

 

Wilt u de aanrecht-inbouwwatervitaliser plaatsen op een 15 mm standaard waterleiding, dan doen wij er twee knelkoppelingen bij. Wilt u de aanrecht-inbouwvitaliser voor op de tuinslang gebruiken, laat ons dit dan weten, dan doen we er twee tuinslangkoppelingen bij.

U kunt bij "opties" boven aan de pagina aangeven voor welke maat waterleiding u heeft of voor welk type aansluiting wij koppelingen mee moeten sturen.

De aanrecht-inbouwvitaliser wordt met de brede kant naar de watertoevoer geplaatst.
 

Verzending

 

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.
  • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending.
  • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.


Installatie video aanrecht inbouw-watervitaliser
 


Installatie combinatie waterfilter en vitaliser onder het aanrecht

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »