Juglandis

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

Juglandis is een kruidentinctuur gemaakt op het recept van Hulda Clark. Het is een samengesteld totaalmiddel voor een natuurlijke parasietenkuur, gebaseerd op kwalitatieve kruiden die van oudsher gebruikt worden.

Juglandis is een samengesteld totaalmiddel voor een natuurlijke parasietenkuur. De basis van deze tinctuur is speltdistillaat. Hulda Clark doet in haar boek: ‘Handboek Zelfgenezing‘ een uitgebreid verslag van de bestanddelen van dit preparaat. Alles in deze kuur is gemaakt van kwalitatief hoge kruiden en jarenlang onderzoek.

Wat zit er in deze kruidenkuur?

Deze kuur bevat de krachtige eigenschappen van drie planten, namelijk; de zwarte walnoot (Juglandis nigrum), wormkruid (Artemesia absinthium) en kruidnagel (Eugenia caryophyllata). Allen in een zeer werkzame vorm. Deze drie kruiden dienen als complete kuur gebruikt te worden, zoals oorspronkelijk geformuleerd door Hulda Clark. Juglandis is een gemakkelijke manier om alle drie de natuurlijke planten in één tinctuur samen te gebruiken. In deze kuur wordt als basis speltdistillaat gebruikt waardoor de kracht behouden blijft.

De voordelen van Juglandis

Door de drie planten in deze kuur samen te voegen ontstaan de volgende voordelen:

1. Eenvoudig, gemakkelijk te doseren en in te nemen, één tinctuur in plaats van 3 verschillende middelen zoals andere Hulda Clark-supplementen.

2. Als tinctuur ideaal voor vegetariërs, omdat de in de handel gebruikelijke capsules meestal van gelatine van botten van varkens of runderen gemaakt zijn.

Extra informatie

Inhoud

500ml

Ingrediënten

Eugenia caryophyllata (Kruidnagel), Artemesia absinthium (Wormhout), Juglandisnigrum (Zwarte walnoot)

Overige ingrediënten

Alchohol (20%).

Dosering

2-3 x daags 1-2 theelepels (6-18ml) met wat water innemen tijdens de maaltijd.

Overige

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »