Ionic Toothbrush

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

Deze Ionische Tandenborstel van Dr. Tung’s trekt als een magneet de tandplak aan. Je tanden waren en voelden nog nooit zo schoon dankzij de revolutionaire werking.

Een Ionische Tandenborstel? De meeste mensen zal het niet veel zeggen. En dat is nogal verassend. Een Ionische Tandenborstel is namelijk dé revolutie in natuurlijke verzorging van je tanden en mond. Het verwijdert significant meer tandplak, zorgt voor beter tandvlees en is daarnaast ook nog eens handig en duurzaam in gebruik.

 

Wat is een Ionische Tandenborstel precies?

 

Het principe van de Ionische Tandenborstel komt van een ionisator vandaan. Dit is een apparaat dat ionen produceert. Deze ionen zijn negatief geladen deeltjes. Deze hebben als functie om positief geladen deeltje aan te trekken. Een Ionic Toothbrush heeft dezelfde werking en produceert dus negatieve ionen. Daarnaast zijn tandplak en vuil positief geladen. Een Ionische Tandenborstel trekt hierdoor als een magneet alle tandplak aan.

Je tanden waren en voelden nog nooit zo schoon. En dat zonder je tanden te schuren zoals bij een normale tandenborstel. Veel gebruikers geven aan dat hun natuurlijke tandkleur zich binnen enkele weken herstelt na het gebruik van de Ionic Toothbrush.

 

Ionische Tandenborstel en tandplak

 

Tandplak komt op de meest moeilijk bereikbare plaatsen vrij. Het is klinisch bewezen dat een Ionische Tandenborstel effectiever is dan een gewone tandenborstel om alle tandplak te verwijderen [BRON]. Het voorkomt daarnaast bloedingen van tandvlees. Gebruikers van de Ionic Toothbrush melden schonere en wittere tanden en weinig of geen tandplak wanneer ze hun tandarts bezoeken.

Eigenlijk is het hele doel van tandenpoetsen het verwijderen van tandplak? Maar in veel onafhankelijke onderzoeken wordt aangetoond dat elektrische tandenborstels, waaronder bijvoorbeeld Oral-B, niet significant meer tandplak verwijderen dan een gewone handtandenborstel [BRON]. Daarnaast toont wetenschappelijke onderzoek dat een Ionische Tandenborstel wél flink meer tandplak verwijdert [BRONBRON en BRON].

Hierdoor geven veel gezondheidsbewuste consumenten de voorkeur aan de Ionische tandenborstel boven een elektrische tandenborstel. Daarnaast is de Ionic Toothbrush stil, klein en overal klaar voor gebruik – het heeft geen oplader of adapter nodig. De Ionic Toothbrush is tevens wetenschappelijk als 100% veilig bevonden [BRON]. Gun jezelf ook alleen het allerbeste voor je tanden.

 

Dr. Tung’s Ionic Toothbrush

 

Inmiddels zijn er verschillende Ionische Tandenborstels op de markt, maar eigenlijk is er maar één de allerbeste: Dr. Tung’s Ionic Toothbrush. Deze tandenborstel is van de allerhoogste kwaliteit. Dit geldt ook voor de batterij die zo’n twee jaar meegaat. Je kan simpelweg een licht vochtige vinger op het metalen plaatje van de tandenborstel plaatsen en al je tandplak wordt in een korte poetsbeurt verwijdert.

Probeer naast deze effectieve Ionic Toothbrush ook eens de TongschraperSmart Floss en Oil Pulling van Dr. Tung’s.

 

Extra informatie

 

Gebruik

Houdt tijdens het poetsen een licht vochtige vinger op het metalen plaatje van de tandenborstel.

Opbergen

Maak na gebruik de tandenborstel schoon en berg hem droog op. Zo gaat de batterij langer mee.

Batterij

De tandenborstel heeft een ingebouwde batterijtester. Wanneer je op dit knopje drukt, gaat er een rood lampje branden. De batterij gaat bij normaal gebruik ongeveer twee jaar mee. De batterij kan helaas niet worden vervangen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »