Breng de vitaliteit terug in water zoals oorspronkelijk bronwater van nature is. De werking van de Handvitalisator is erop gebaseerd dat water een informatiedrager is en dikwijls ontkrachtende informatie bevat. De vitalisator beïnvloedt het water positief, met als gevolg dat u zich fitter voelt. Pas deze toe op wat u eet en drinkt, en gebruik gerevitaliseerd water - ook voor dieren en planten.

De Handvitalisator is eenvoudig en veelzijdig in gebruik: even roeren, linksom of rechtsom (5-10 seconden is voldoende) om vloeistoffen te ‘verlevendigen’. Het effect is direct merkbaar, proef bijvoorbeeld eens het water: dat smaakt weer zoals het van nature smaakte. Gebruik de Handvitaliser ook in koffie/thee, sapjes, soepen, vloeibare voeding en bij het koken, bakken en frituren.

Productinformatie

Leidingwater heeft een Boviswaarde ('energiewaarde') van 300-3.000. Bij gezonde mensen past een Boviswaarde van 6.500-8.000. De Handvitalisator kan water naar een Boviswaarde van 26.000 brengen, wauw! De eigenschappen van dit water kunnen een positieve invloed hebben op de mens. Met mogelijke effecten: een groter zelfreinigend vermogen, een fijnere smaak en makkelijker te drinken.

De Handvitalisers van Magspirit zijn van dusdanige vorm en materiaal gemaakt, dat deze een hoge frequentie uitzenden en dit overdragen op de vloeistoffen. De Handvitalisator kan gebruikt worden voor alle dranken en andere vloeistoffen die water bevatten. Er is geen onderhoud aan de vitalisator, enkel schoonmaken na gebruik. De ingebrachte frequentie blijft behouden.