Haartest

€215,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 8 dagen

Earth Matters biedt u met behulp van deze test een heel gedetailleerd beeld van mineralen en zware metalen die in uw lichaam aanwezig zijn. Met de uitslag van deze analyse kunt u heel gericht aan de slag om de zware metalen uit uw lichaam te verwijderen en de eventueel afwezige mineralen aan te vullen. Earth Matters levert met deze test standaard de zeer uitgebreide analyse. 

Haartestkit: hierbij krijg je een weegschaaltje om de juiste hoeveelheid haar te wegen, een haartest envelop om het haarmonster in te doen, een gebruiksaanwijzing voor hoe en waar je het haar kunt knippen met een formulier voor je persoonsgegevens en een retourenvelop.

Het testresultatenrapport: dit is een geheel geïndividualiseerd rapport waarbij je inzicht krijgt in je stofwisselingstype, belasting van zware metalen en eventuele mineraaltekorten.

Voedingsadvies: er wordt advies gegeven welke voeding je kunt nemen of laten staan om je lichaam in balans te brengen.

Supplementen advies: er wordt advies gegeven over welke supplementen er in jouw specifieke situatie van dit moment het best gebruikt kunnen worden.

Nadat het haarmonster binnen is duurt het ongeveer 10 werkdagen voor je de uitslag binnen hebt. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »