Goji LBP-40

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

Dragon Herbs Extract van hele Goji-bessen, natuurlijk gestandaardiseerd tot 40% Lycium Barbarum Polysacchariden (LBP).

Goji LBP 40 – Dragon Herbs

Extract van hele Goji-bessen, natuurlijk gestandaardiseerd tot 40% Lycium Barbarum Polysacchariden (LBP).

Goji-vruchten, van de plant Lycium barbarum, worden al duizenden jaren in Azië geëerd. Goji is een van de belangrijkste kruiden die gebruikt worden in China’s verbazingwekkende kruidensysteem en wordt beschouwd als een van de beste plantaardige tonicums ter wereld.

De ongelofelijke efficiëntie van de antioxidanten in Goji LBP40 maakt het tot een perfect versterkend plantaardig supplement. Goji LBP40 is natuurlijk gestandaardiseerd tot 40% Lycium Barbarum Polysacchariden, of LBP. LBP is een uniek bestanddeel voor Goji-bessen. Van LBP is aangetoond dat het uithoudingsvermogen er door wordt ondersteund. LBP ondersteunt de functies van het immuunsysteem, de huid en normale gezonde DNA activiteit. LBP ondersteunt ons aangeboren immuunsysteem door het ondersteunen van de SOD (superoxide dismutase) productie en activiteit.

Goji LBP40 is een volwaardig Goji vruchtenextract, waarin elk bestanddeel van ’s werelds grootste superfood aanwezig is. Het gebruik van dit kruidenextract staat gelijk met het dagelijks eten van de verse bessen. Het gemak van het nemen van dit kruid in capsulevorm voegt een extra voordeel toe aan uw schap met kruidentonicums thuis.

Dragon Herbs Goji LBP40 is een natuurlijk extract in poedervorm van de hoogste graad Lycium barbarum  dat minstens 40 % LBP (Lycium Barbarum Polisacchariden) bevat, het meest optimale gehalte voor dit kruid (aangetoond is dat een hoger gehalte de doeltreffendheid van dit product schaadt). Dit zuivere extract bevat alle bestanddelen en werkzaamheid van verse Goji-bessen met de toegevoegde kracht van volwaardig LBP-extract. Goji LBP40 bevat alle vijf bekende LBP’s, carotenoïden (zeaxanthine en beta-caroteen), flavonoïden, een voorloper van vitamine C die omgezet wordt in vitamine C wanneer het wordt geabsorbeerd in de bloedbaan, en zink.

Specificaties: 100 Capsules van 500mg

Ingrediënten: Lycium barbarum (Goji-bessen) extract in poedervorm gestandaardiseerd tot 40% Lycium Barbarum Polysacchariden (LBP), vegetarische capsules en rijst poeder.

Gebruik: Neem tweemaal per dag 3 capsules of zoals voorgeschreven door een arts.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »