E-smogcover aardingshoeslaken

€498,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 8 dagen

Waarom een aardingshoeslaken?

 

Doordat we steeds meer gebruik maken van elektriciteit en draadloze technologie, worden er constant magnetische velden afgegeven in uw omgeving. Dit kan een draadloos apparaat bij u in huis zijn, maar ook zendmasten of de wifi-router van uw buren. Deze straling en magnetische velden (elektrosmog/e-smog) zijn schadelijk voor uw lichaam, zo veroorzaakt het stress voor uw zenuwstelsel en remt het de aanmaak van het belangrijke slaaphormoon melatonine. Door op een aardingslaken te gaan liggen wordt uw lichaam geaard en ontladen, hierdoor wordt uw lichaam ontdaan van alle elektrosmog en doet uw lichaam wat het ’s nachts hoort te doen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u gezonder bent, maar ook dat u zich overdag uitgerust en fit voelt.

 

Het unieke van de E-smogcover

 

Bij reguliere aardingslakens staat uw lichaam direct in verbinding met het aardingslaken en is daardoor direct geaard. Hierdoor vormt uw lichaam een tegenlading en fungeert het als een antenne: uw lichaam trekt elektrische spanning aan die direct via het laken naar de aarde wordt geleid. U begrijpt dat dit schadelijk voor u is. Daarom hebben wij de E-smogcover ontwikkeld, een superieure aardingsmat waarmee uw lichaam ontlaadt van e-smog zonder dat het direct met de aarde is verbonden. Dit komt doordat de E-smogcover een afschermend geaard microraster bevat dat vergelijkbaar werkt als inductiespanning. Bij gebruik van de E-smogcover ziet u het opgelopen spanningsvoltage in uw lichaam direct teruglopen.

De belangrijkste plek die stralingsvrij behoort te zijn is uw slaapkamer. Hier komen uw fysieke verdedigingsmechanismen tot rust en hebben schadelijke effecten een grote invloed. Uw lichaam krijgt hierdoor veel stress en de aanmaak van melatonine wordt geremd. Daarom bieden wij de E-smogcover aan. Dit unieke aardingslaken biedt een nieuwe en effectieve manier om straling te elimineren wanneer u slaapt en daardoor de negatieve verandering in uw lichaam voorkomt. De E-smogcover ontlaadt uw lichaam van elektrische straling zoals geen een andere aardingslaken dat kan.

 

De samenstelling van de E-smogcover

 

De E-smogcover bestaat uit een afschermend geaard microraster van Biologa® en heeft een laag katoen aan de boven- en onderzijde van het aardingslaken. Door deze techniek werkt de E-smogcover vergelijkbaar met inductiespanning: door de straling ontstaat er in uw lichaam een magnetisch veld. Wanneer u ‘s nachts gaat zweten (wat iedereen doet) trekt dit zweet in het katoen. Wanneer de vochtigheid in het katoen boven de 30% komt, vindt er een statische ontlading plaats (zogenaamd corona-effect) tussen uw lichaam (positief geladen) en de E-smogcover (negatief geladen door verbinding met de aarde). Uw lichaam wordt hierdoor steeds in één keer ontladen. Hierdoor ziet u het spanningsvoltage van uw lichaam direct teruglopen naar 0 wanneer u op de E-smogcover ligt.

Door de techniek en de werking van de E-smogcover staat uw lichaam niet direct in verbinding met de aarde, maar wordt uw lichaam steeds met momenten statistisch ontladen. Hierdoor krijgt uw lichaam geen negatieve lading of tegenlading, waardoor uw lichaam geen elektrische spanning aantrekt. Uw lichaam fungeert hierdoor niet als antenne.

De E-smogcover bevat niet alleen een laag van zilver garen maar ook een raster van koper en een microraster van Biologa®. Daarnaast heeft de E-smogcover een laag katoen aan de boven- en onderzijde van het aardingslaken.

 

InnerWise Symbool

 

Om geopathologische belasting in de slaapkamer te verminderen te neutraliseren, is op de E-smogcover een InnerWise symbool aangebracht. Dit symbool bestaat uit ongeveer 16 miljoen kleuren en geeft uw lichaam een energetische ruimteharmonisatie. Het InnerWise Symbool is veelvoudig bij mensen getest en geeft uitstekende resultaten qua energetische werking en geneeskrachtige energieën. Het geeft uw lichaam rust en werkt als een soort autonoom therapiesysteem. In de eerste week kan dit bijvoorbeeld leiden tot veranderingen in uw droomgedrag.

 

Het E-smogcover pakket

 

Wanneer u het E-smogcover aardingslaken bij ons bestelt ontvangt u een compleet pakket om de E-smogcover aan te sluiten en de effectiviteit ervan te testen. Het E-smogcover pakket bevat de volgende onderdelen:

  1. De E-smogcover met InnerWise Symbool.
  2. Aardingsstekker en verbindingsklip voor aansluiting aan radiator.
  3. Aardingsdraad met een lengte van 10 meter.
  4. E-smogcover meetsysteem t.w.v. € 99. Met dit meetapparaat kunt u op een betrouwbare manier de elektrische belastingen en afschermeffecten zelf meten.
  5. Handleiding en gebruiksaanwijzing.

 

E-smogcover installeren

 

Het installeren van de E-smogcover is heel eenvoudig. De instructies vindt u op: www.esmogcover.com/pakket_installatie_onderhoud.php

 

Meetinstructies

 

U kunt de effectiviteit van de E-smogcover zelf testen door gebruik te maken van het meegeleverde meetapparaat. Met dit meetinstrument kunt u op een betrouwbare manier de elektrische belastingen en ontladingseffecten van de E-smogcover zelf meten.

Lees hier hoe u dit zelf kunt meten: www.esmogcover.com/meetinstructie.php.

 

E-smogcover onderhouden

 

De E-smogcover is gemaakt van 70% katoen, 15% polyester en 5% geaard microraster. U kunt de E-smogcover gewoon wassen op een temperatuur tot en met 60 graden. Gebruik bij het wassen echter geen bleekmiddel. Let op: de E-smogcover kan niet in de droger.

Uit voorzorgsmaatregelen is er een zekering geplaatst in de E-smogcover en wordt er gebruik gemaakt van speciale aardedraden waarbij er geen risico bestaat voor eventuele schaden.

De E-smogcover heeft een garantieperiode van 3 jaar. Deze garantie is van toepassing op eventuele fabricagefouten en op het niet meer functioneren van de aardingsmethode en de effecten ervan.

 

Maten

 

De E-smog cover is verkrijgbaar in alle maten van 80 x 200 tot 200 x 220 cm.

 

Levertijd

 

De e-smog cover wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De levertijd is 2 a 3 weken.

 

Meer informatie

 

Ga naar esmogcover.com voor meer informatie over de E-smog cover.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »