Douche-watervitaliser - Aqua Cosino Conico - Leliveld

€175,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een krachtige vitaliser voor het  vitaliseren van water in de douche, tuin en op vakantie.

 

Basisinformatie

 

  • Vitaliseert rechtstreeks, altijd en onbeperkt al het water uit uw kraan
  • Heeft geen filter nodig
  • Hoeft niet te worden opgeladen
  • Eenvoudig te installeren in de badkamer
  • Blijvende krachtige werking
  • Kan makkelijk meegenomen worden bij verhuizing
  • Zonder risico. Niet tevreden, geld terug (binnen drie maanden). Wel tevreden? Dan houdt u de vitaliser of ruilt hem in tegen een nog krachtiger leidingvitaliser. U krijgt dan ook de volle aanschafprijs terug.

 

Werking

 

Deze douchevitaliser geeft vitaliserende energie/informatie af aan het water. Belastende trillingen in het water van vervuiling, zoals medicijnresten, landbouwgif, plastics en straling, worden hierdoor getransformeerd.
Door de vitaliser krijgt het water weer een harmonische structuur, het wordt zacht en vol en smaakt weer heerlijk.

De douche-watervitaliser heeft een Bovis waarde van 130.000.

                                                                                                                                                 

Wat kan ik verwachten bij gebruik van dit product?

Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Gezond water is dus essentieel, omdat we voor 70% bestaan uit water.
Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. Het lichaam kan anders gaan aanvoelen doordat de energie van gevitaliseerde water aanzet tot het loslaten van ballast.
De energie van de douchevitaliser heeft ook een positief effect op de energie van de ruimte waar hij wordt geplaatst. Dit komt doordat de trillingen die de vitaliser uitzendt inwerken op zowel het water als de ruimte er omheen.   
 
De douchevitaliser (ook wel camping- of tuinvitaliser genoemd) is ideaal om mee te nemen op vakantie, maar is ook te gebruiken op de tuinslang, zodat u de tuin kunt besproeien met vitaal water.

Vraag en antwoord watervitaliser

Lengte: 8 cm (exclusief schroefdraad)
Gewicht: 0,5 kg
 

Installatie

 

De douchevitaliser wordt met de brede kant naar de watertoevoer geplaatst. Hij wordt naar keuze geleverd met een roestvrijstalen koppeling (passend bij de kleur van de douchekraan) om hem in de douche tussen de kraan en de doucheslang te monteren, met twee knelkoppelingen voor tussen een 15 mm waterleiding of met twee Gardenakoppelingen zodat hij in de tuin kan worden gebruikt. In het geval dat u een Gardena koppeling toevoegt aan uw bestelling, sturen wij de roestvrij stalen koppeling voor montage in de douche los mee. U kunt bovenaan de pagina een keuze maken.

Wij leveren graag de douche vitaliser met de verloopkoppelingen er al opgeschroefd zodat u deze direct op de douche kan schroeven.
Er kunnen in dat geval echter enige sporen op de koppelingen van de douchevitaliser zitten van de montage omdat het best een lastige klus is.

Als u een douche vitaliser wilt zonder montage sporen kunt u deze zelf in elkaar zetten en leveren wij de benodigde koppelingen. Maak bovenaan de pagina uw keuze.
 

Verzending

 

  • De producten worden op de dag van bestelling of de dag erna verzonden. Ontvangst meestal binnen twee werkdagen.
  • Wordt als pakket verzonden, gratis verzending.
  • Dit product wordt standaard met een Track & Trace code verzonden. Voor extra zekerheid bij de levering kunt tijdens het bestelproces gratis kiezen voor de "extra optie" "verzekerde en aangetekende verzending". Het pakket kan dan niet bij de buren worden afgeleverd.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »