Morgen is Nu

Alles hangt met elkaar samen. De mens is continu in relatie met zijn fysieke lichaam en innerlijke wereld, maar ook met externe factoren zoals sociale omgeving, leefmilieu en voeding. Dit alles heeft invloed op elkaar. Wil je het maximale uit het leven halen en lang gezond blijven? Bij Morgen is Nu zijn ze van mening dat al deze elementen dan in balans moeten zijn.

Bij Morgen is Nu doen ze dit al sinds 1972 door het vergaren van kennis en inzichten over een natuurlijke levenswijze en het zoeken en aanbieden van unieke producten die daarbij horen. Zo verkochten ze in 1973 al Ginseng in hun natuurwinkel, en waren ze begin 2000 een van de eerste in Nederland die grootschalig Superfoods en Kokosolie verkochten. Inmiddels zijn veel producten mainstream geworden, maar blijft Morgen is Nu zich innoveren met producten die altijd een stapje verder gaan en waar ze met hart en ziel achter staan.

Pagina 1 van 5
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »