Blog Earth Matters shop

Waarom vitamine D3 schadelijk kan zijn zonder K2

  • Geplaatst op
  • Door Stefan van Twillert
Waarom vitamine D3 schadelijk kan zijn zonder K2

Het innemen van vitamine D3 wordt tegenwoordig overal aanbevolen. Wat terecht is. Het is één van de belangrijkste vitamines die we nodig hebben en in de winter bijna essentieel om in te nemen. Het overgrote deel van de mensen heeft een tekort aan deze krachtige vitamine D3. Wat helaas bijna niemand weet is hoe belangrijk vitamine K2 is in combinatie met inname van D3. Het innemen van vitamine D3 zonder K2 is bijna zinloos en kan zelfs vervelende gezondheidsrisico’s met zich meebrengen…

Colloïdaal Zilver | Gaat door wanneer al het andere faalt

  • Geplaatst op
Colloïdaal Zilver | Gaat door wanneer al het andere faalt

De wereld van de microbiële bedreigingen wordt steeds grimmiger. Steeds meer bacteriën worden resistent tegen de bekende antibiotica en desinfectiemethodes. De superbacteriën zijn bestand tegen de sterkste antibiotica die de medische wetenschap te bieden heeft en dus wordt de alarmklok geslagen. Ziekenhuizen kunnen hierdoor onveilige plaatsen worden omdat de bacteriën overal op kunnen zitten en moeilijk gedood kunnen worden. Maar er is een eeuwenoude remedie die hier weerstand tegen kan bieden: colloïdaal zilver.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »