Uncategorized

Is straling werkelijk schadelijk en hoe kan je je beschermen?

Is straling werkelijk schadelijk en hoe kan je je beschermen?

Inmiddels is er overal straling te vinden en dit lijkt alleen maar meer te worden met de komst van o.a. 5G en Internet of Things. Het internet heeft veel voordelen voor ons dagelijks leven, maar het leidt helaas ook tot steeds meer gezondheidsproblemen. Beschermen tegen straling wordt dus steeds belangrijker, want dat straling schadelijk is, daar bestaat geen twijfel over (lees hieronder meer). Bij Earth Matters zijn we al jaren een vertrouwde verkoper van anti-stralingsproducten in Nederland. Maar zit er nou echt een kern van waarheid in de schadelijke effecten van straling en werken de anti-stralingsproducten ook werkelijk?

Maar eerst: waarom is straling schadelijk?

Steeds meer mensen lijken zich bewust te worden van de schadelijke effecten die straling heeft op ons lichaam, en voornamelijk onze hersenen. Dit is een goede ontwikkeling, want jarenlang werd het weggewuifd alsof het allemaal onzin was. Nog steeds wordt er helaas niet heel veel over gesproken in het dagelijks leven wanneer iemand last heeft van bepaalde problemen, laat staan bij artsen en medici. Toch is het in de wetenschap al jaren bekend dat straling invloed heeft op ons lichaam – in veel gevallen een schadelijk invloed. Hoewel het nu pas bekend wordt zijn deze slechte invloeden al bekend sinds 2004, toen een er voor het eerst een groot onderzoek werd gedaan naar de effecten van straling afkomst van Wi-Fi en mobiele telefoons.

Uit dat onderzoek (BRON) werd geconcludeerd dat er een verband bestaat tussen straling van Wi-Fi en mobiele telefoons en vertraagde ontwikkelingen van nieren bij kinderen. In 2009 werd dit opnieuw bevestigd en werd de tevens de conclusie getrokken dat verstoring plaatsvindt in de eiwitsynthese van het lichaam door de straling (BRON). Een andere belangrijke bevinding is dat planten niet groeien wanneer ze tussen Wi-Fi-routers instaan, wat erop duidt dat het de celgroei van ons lichaam ook kan verminderen (BRON).

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer schadelijke effecten van straling waar we dagelijks aan blootgesteld zijn. Zo wordt straling ook in verband gebracht met ontregelende hersenactiviteit (BRON), verminderde sperma-activiteit en veroorzaakt het DNA-fragmentatie (BRON). Maar ook fysiek is er bij blootstelling aan straling van mobiele netwerken direct reactie, zo werd geconcludeerd dat mensen er een verhoogde hartslag van krijgen die overeenkomt met de hartslag die we ervaren bij stress (BRON).

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Laat het duidelijk zijn dat de elektromagnetische straling van je Wi-Fi, telefoon en andere elektronische apparaten dus wel degelijk een schadelijk effect hebben op je lichaam en gezondheid. Alleen het bewustzijn hiervan is al belangrijk, want dat ontbreekt tot op de dag van vandaag bij veel mensen.

Hoe werken anti-stralingsproducten precies?

Misschien is het eerst goed om uit te leggen hoe onze anti-stralingsproducten werken en de elektromagnetische straling van apparaten weet te neutraliseren. Onze producten maken gebruik van de zogenaamde 180° Phase-Shift, oftewel de actie van het tegenover elkaar staan van een identieke kracht waardoor ze elkaar opheffen. Het is een universeel natuurkundig principe dat overal op de wereld waarneembaar is, van het oneindig kleine tot het oneindig grote. Op dezelfde manier annuleren onze stickers de gevolgen van schadelijke elektromagnetisch golven op het lichaam, zonder op enige manier de golf van het apparaat aan te passen. Dit is een belangrijke factor, want hierdoor blijft de werking van het apparaat exact hetzelfde. Onderstaande schetsen geven een eenvoudig voorbeeld van deze kracht.

Wanneer je met een hamer op bepaald materiaal slaat (bv. hout), dan ontstaat een deuk in het hout (afbeelding 1). Sla je aan de andere kant van het hout exact op dezelfde plek, dan ontstaat er geen deuk. Beide krachten neutraliseren elkaar in dit geval. Verder heeft het geen effect op de kracht van de slag met de hamer, die is exact hetzelfde. Deze wordt alleen gecompenseerd door de kracht van de andere kant. Dit is ook zo met de werking van je apparaten: de elektromagnetische straling die wordt uitgezonden wordt precies op hetzelfde moment met dezelfde kracht geneutraliseerd door de antennes en frequenties van onze anti-stralingsproducten. Het beïnvloed de werking van het apparaat echter niet!

Werken anti-stralingsproducten nou echt?

Veel mensen zijn sceptisch over anti-stralingsproducten. Dat is uiteraard terecht. Wij zijn er echter wel van overtuigd en hebben lang gezocht naar de meest betrouwbare producten. Hieronder is een test te zien die gedaan is met onze anti-stralingsstickers. In de bovenste serie afbeeldingen is te zien hoeveel warmte er is gemeten in het gezicht met een thermografische camera wanneer iemand met een mobieltje belt. De onderste serie afbeeldingen zijn gemeten met onze anti-stralingsticker op de telefoon waarmee gebeld werd. Hierin is te zien dat zeker niet alles 100% beschermt is, maar wel een heel groot gedeelte.

straling hoofd

Enkele jaren geleden hebben wij ook een test gedaan met onze stickers. Gewoon buiten met voor ons vreemde mensen. Het resultaat spreekt voor zich.

Nieuwe anti-stralingsproducten!

Wij verkopen al jaren drie krachtige anti-stralingsproducten: de anti-stralingstickers, de anti-stralingsarmband en de anti-stralingsketting. We zijn blij te melden dat we dit assortiment hebben aangevuld met een aantal extra anti-stralingsproducten, een anti-stralingsticker voor WiFi-routers, het hele huis en een sticker met een sleutelhanger. Lees er alles over in onze webshop. Bekijk de producten HIER.