Is straling werkelijk schadelijk en hoe kan je je beschermen?

Is straling werkelijk schadelijk en hoe kan je je beschermen?

Inmiddels is er overal straling te vinden en dit lijkt alleen maar meer te worden met de komst van o.a. 5G en Internet of Things. Het internet heeft veel voordelen voor ons dagelijks leven, maar het leidt helaas ook tot steeds meer gezondheidsproblemen. Beschermen tegen straling wordt dus steeds belangrijker, want dat straling schadelijk is, daar bestaat geen twijfel over (lees hieronder meer). Bij Earth Matters zijn we al jaren een vertrouwde verkoper van anti-stralingsproducten in Nederland. Maar zit er nou echt een kern van waarheid in de schadelijke effecten van straling en werken de anti-stralingsproducten ook werkelijk?

Continue reading

maagzuur

Feiten en fabels over maagzuur

Het goed functioneren van het spijsverteringskanaal is van het grootste belang voor de gezondheid van het gehele lichaam. Dit is bij veel mensen bekend, maar meestal denkt men aan het optimaal functioneren van de darm. Wat daarbij vaak over het hoofd wordt gezien is het belang van het hebben van (voldoende) maagzuur. En daar bestaan nog al wat fabels over.

Continue reading

Vitamine D3

Waarom vitamine D3 schadelijk kan zijn zonder K2

Het innemen van vitamine D3 wordt tegenwoordig overal aanbevolen. Wat terecht is. Het is één van de belangrijkste vitamines die we nodig hebben en in de winter bijna essentieel om in te nemen. Het overgrote deel van de mensen heeft een tekort aan deze krachtige vitamine D3. Wat helaas bijna niemand weet is hoe belangrijk vitamine K2 is in combinatie met inname van D3. Het innemen van vitamine D3 zonder K2 is bijna zinloos en kan zelfs vervelende gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Continue reading