Beschermhanger

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

De beschermhanger is een sieraad dat u beschermt tegen elektromagnetische straling die ons lichaam kan ontregelen. De hanger heeft een continue werking en beschermt u in een straal van 1,5m rond de hanger. De uitwerking is dat u zich fitter voelt, beter kunt concentreren en meer energie heeft. Onverklaarbare klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Overal is tegenwoordig wifi; ook aardstralen en straling van zendmasten kunnen voor verstoring zorgen. De hanger is een blikvanger en een sieraad waarmee u gezien wilt worden. Maak uzelf of iemand anders blij met deze beschermhanger.

Uitgaande van hetzelfde principe als de Magspirit watervitalisers, is een volgend product toegevoegd aan de productenlijn van Magspirit: de Beschermhanger. Dat is goed nieuws. De toepassing wordt daarmee breder, zodat u nog beter beschermd bent.

Productinformatie

De Magspirit Beschermhanger is een sieraad dat u 24/7 beschermt tegen elektromagnetische straling. Straling heeft de eigenschap dat het ons lichaam kan ontregelen. De hanger is een ingenieus tot spiraal gedraaid staafje. Door de vorm en het materiaal van dit sieraad heeft het een continue werking en bent u beschermd in een straal van 1,5m rond de hanger.

De Beschermhanger is gemaakt van onverslijtbaar roestvrijstaal en gaat een leven lang mee. Een sieraad dat uniek is in zijn vorm en soort. U draagt de Bescherm­hanger met een lederen koord om uw hals.

Overal is tegenwoordig wifi; ook aardstralen en straling van de vele zendmasten kunnen voor verstoring zorgen. Met de aanschaf van dit sieraad krijgt u de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »