Anti-stralingpatch Lamp

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

Deze anti-stralingsticker biedt direct bescherming tegen schadelijke straling die worden uitgestraald door (spaar)lampen. Monteer deze sticker om je lamp en het biedt gelijk bescherming.

Dagelijks worden we blootgesteld aan schadelijke straling. Ook in onze huizen is er afgelopen jaren steeds meer apparatuur bijgekomen die schadelijke straling uitstralen, zoals magnetron, Wi-Fi router, radio, computers, wekkers, etc. Maar wat veel mensen niet weten is dat (spaar)lampen ook schadelijke straling uitstralen. Dit veroorzaakt veel problemen, bijvoorbeeld concentratieproblemen en hoofdpijn. Deze anti-stralingpatch kan gemonteerd worden op een lamp en biedt direct bescherming tegen schadelijke stralingen die van de lamp afkomst. De bescherming is gebaseerd op een technologie die ruim 46 jaar bestaat.

Voor welke lampen geschikt?

Deze patch past op lampen met kleine en grote schroefdoppen, namelijk type E14 en E27. Daarnaast is de patch ook te monteren op bajonet type B15 en B22. Kan worden herbruikt en op een nieuwe lamp worden geplaatst.

Meer weten over onze anti-stralingsproducten. Lees het HIER in onze blogpost.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »