Amazing Body SuperHydrate Master Moisturizer

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

Amazing Body Superhydrate Master Moisturizer – Patrick Flanagan

Verbazingwekkend meesterlijke superhydraterende vochtinbrenger voor het hele lichaam.

Voor een fantastisch lichaam dat past bij jouw fantastische gezicht!

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en ons lichaam heeft diepgaande hydratatie nodig, aangevuld met voedingsstoffen die de huid kan absorberen. Crystal Energy, maakt het dit ‘Super Voedsel voor de Huid’ makkelijker om de diepere lagen te repareren en te verlevendigen, de elasticiteit te herstellen en een stralende en jeugdige glans te creëren.

  • Met hydraterende antioxidanten en met 3% Flanagan Crystal Energy
  • Stelt de huid in staat na verloop van tijd soepeler te worden – geschikt voor alle huidtypen.
  • Kan huidbeschadiging ten gevolge van zonbestraling of veroudering verminderen.

Ingrediënten:  

Gezuiverd bronwater, olijfolie, zoete amandelolie, abrikozenolie, druivenpitolie, avocado-olie, kokosolie, mimosa bloemenwas, bijenwas, jojoba-olie, rozebottelzaadolie, shea-boter, 3% Flanagan Crystal Energy, pure essentiële oliën van Ylang Ylang en zoete sinaasappel, lecithine, glucose en enzym, een natuurlijk conserveringsmiddel.

Inhoud: 240 ml.

Meer over ‘Amazing Body’ en ‘Amazing face’:

  • Boordevol met de meest essentiële vitaminen & kruiden
  • Plantaardige oliën en 100% mega afgeladen met antioxidanten
  • Alles handgemengd in een oplossing van 3% Crystal Energy

U zult nooit een Super Voedende Huidverzorgingsformule zoals deze vinden!

Wij zijn de eersten en enigen die de opmerkelijke ontdekking van Dr.Patrick Flanagan in een niet te evenaren formule hebben.

Zoals we allemaal weten is onze huid het grootste orgaan van ons lichaam en terwijl we zorgen voor proactieve hydratatie van binnenuit is het even zo belangrijk dat onze huid dezelfde behandeling krijgt. Daarom heb ik de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar alles dat ik kon vinden met betrekking tot de JUISTE COMBINATIE om de buitengewone toevoeging van Crystal Energy in de formule te passen.

Deze unieke combinatie, waarvan PhiSciences het alleenrecht heeft, staat nu tot uw beschikking om uw huid naar nieuwe hoogten van schoonheid, lang leven en jeugdigheid te brengen. Werkelijk niets anders op deze planeet bezit deze krachtige antioxidant COMBINATIE die alle andere huidverzorging ver achter zich laat!

Wij bij PhiSciences zijn even bevlogen over wat er IN het lichaam gaat als wat er OP uw huid gaat en dat is waarom we nu de volgende stap hebben gezet in het proces van “NIETS DAN NATUURLIJK”. Amerikanen spenderen jaarlijks  zo’n 100 miljard aan zogenaamde anti-aging crèmes  die in werkelijkheid vol zitten met additieven en agressieve chemicaliën die uiteindelijk het verouderingsproces van de huid versnellen. Dit is de waarheid en overal wenden mensen zich tot NATUURLIJKE OPLOSSINGEN in ieder aspect van hun leven – en wij blijven koplopers in deze revolutie.

Er zijn drie belangrijke oorzaken van huidveroudering en dat zijn uitdroging, oxidatie en gebrek aan voedingsstoffen. Het effect van UV-stralen, vervuiling en vrije radicalen door slechte voeding, chemicaliën uit het milieu en geneesmiddelen enz. maakt dat onze huid zijn elasticiteit verliest en het vermogen om water vast te houden in de cellen.

Crystal Energy R is een gepatenteerde vorm van silica, geladen met H- (waterstof) en is de sleutel om al de buitengewone voedingsstoffen in deze geconcentreerde formule werkzaam te maken, onze levende cellen te doordringen, voeden en hydrateren op de diepste niveaus.

Uw gezicht voeden krijgt een totaal nieuwe betekenis!

HYDRATIE en VOEDING daar gaat het om en niets komt er ook maar in de buurt van wat wij voor u hebben ontwikkeld.

De productlijn omvat 5 nieuwe producten en ieder van hen werkt synergetisch samen met de anderen en creërt op deze manier een verbond tussen genezen, repareren en verjongen, en dat is waarom wij hen de naam geven van Master Moisturizer & SuperHydrate TM, want dat is precies wat ze zijn!  Het doet mij plezier ze nu met u te mogen delen….

~Stephanie Sutton-Flanagan

* Product zit nu in een tube ipv van een potje. De foto klopt niet meer.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »