Aloë Vera Sap 1000ml

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 werkdag

Dit sap wordt volgens de koude methode gemaakt van het onbehandelde sap van de plant. Deze methode garandeert het hoogste percentage aan werkzame stoffen.

Aloë Care Vitadrink

Aloë Vera Sap. Bevat geen Aloïne!

Fles 1000 ml.

Productinformatie
De Aloë Vera plant wordt in Californië geteeld zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. De juice wordt volgens de koude methode gemaakt van het onbehandelde sap van de plant. Deze methode garandeert het hoogste percentage aan werkzame stoffen in vergelijking met de conventionele productiemethoden. Er wordt geen zoetstof, smaakverbeteraar of verdikkingsmiddel aan de jus toegevoegd. De Aloïne (een sterk laxerende stof) is verwijderd.

Veel mensen nemen elke dag voor het ontbijt een eetlepel Aloë Vera Sap met een beetje water of vruchtensap. Dan is het nuttig om het sap even door de mond en tussen de tanden door te spoelen voor het inslikken.

Voedingswaarde per 100ml:  

kJoule      
Proteïne   
Zouten     
Vetten      
Totaal onverteerbare vezels   
Calcium   
Muco-polysachariden:  
15 (kcal. 4)
0,1 g.
340 mg.
< 0,1 g.
<0.1g.
>98.2 mg/lt.
gem. 1940 mg/lt.

Ingrediënten: 
Aloë Vera sap (Aloe Barbadensis), conserveringsmiddel: Kaliumsorbaat, anti-oxydant (L-Ascorbinezuur)

Gebruik: 
Als kuur (gedurende 3-6 weken) voor elke maaltijd 15 à 25 ml., eventueel verdund met wat water of vruchtensap. Daarna als onderhoudsdosis dagelijks voor het ontbijt 15 ml. of meer al naar behoefte. Kinderen een kleinere hoeveelheid naar verhouding van hun lichaamsgewicht. Bij zwangerschap/borstvoeding niet zonder overleg met arts/therapeut gebruiken. Schudden voor gebruik. 

Aloë Care Aloë Vera Sap wordt gecontroleerd op de afwezigheid van het voor de maag- en darmslijmvliezen zeer schadelijke gewasbeschermingsmiddel perfection (=dimethoad)

Goedgekeurd door de “International Aloë Science Council”.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »