Water zuiveren

Water is een stof met buitengewone kwaliteiten, water slaat bijvoorbeeld informatie van stoffen waarmee het in aanraking komt in zich op en heeft dus als het ware een geheugen.

Oude Chinse Taoïsten wisten al dat er een verband was tussen de kwaliteit van het drinkwater en de geestelijke toestand van het volk.

Water heeft invloed op ons via:

  • het drinken van water
  • douchen, in bad gaan, wassen
  • afwassen en vaatwasser
  • kleding wassen
  • schoonmaken
  • planten water geven
  • tuin besproeien

Zuiver vitaal water stimuleert uw lichaam om meer te drinken en afvalstoffen af te voeren en kan zo helpen de weerstand te verhogen. Je lichaam bestaat voor 60 tot 80% uit water, daarmee is het verhogen van de kracht van uw leidingwater een belangrijke factor waarmee u uw vitaliteit en gezondheid kunt verbeteren.

Door de kwaliteit van ons water te verbeteren en bewust en gezond te leven helen we onszelf en indirect de wereld om ons heen.

  • Afhankelijk van het product heeft het invloed op bijvoorbeeld alleen uw drinkwater en/of uw douchewater, etc...
  • Er zijn watervitalisers die het water een hogere vibratie geven en worden gemonteerd op de (hoofd)waterleiding of de kraan
  • Andere middelen zijn filtratiemethodes die u los van de waterleiding gebruikt en zijn soms makkelijk mee te nemen.

Uw leidingwater heeft waarschijnlijk al ongeveer 70 keer de cyclus van zuivering ondergaan. Daarbij is de oorspronkelijke structuur van het water aangetast. Water heeft een geheugen en houdt informatie vast opgeslagen als clusters - aan elkaar geklitte groepen moleculen. Als mensen antidepressiva, anticonceptiepillen en andere diverse medicijnen gebruiken wordt die informatie opgeslagen in het water. Dat resulteert in water met een lage kwaliteit die eerder het lichaam ziek maakt dan ondersteunt. We houden met het water in ons lichaam ook schadelijke straling vast van bv. Dect telefoon, draadloos internet en zendmasten. Het water krijgt door chemische verontreininging en straling, haakse disharmonieuze structuren. De vitale kracht van natuurlijk water mist.

Daar kunt u veel aan doen. De producten die u hierbij ondersteunen vind u in deze categorie.

WAAROM WATER ZO BELANGRIJK IS

Water is de drijvende kracht achter alle levensvormen. Zelfs ons voedsel bestaat voornamelijk uit water. Water regelt de lichaamstemperatuur en door urineren en zweten raakt het lichaam afvalstoffen kwijt. Wetenschappers bevelen aan om een dagelijkse hoeveelheid van tenminste twee liter water te drinken om de juiste vochtbalans te krijgen; toch hebben de meesten van ons een tekort, en dehydratie kan leiden tot ernstige lichamelijke schade en vaak zelfs tot de dood. Dehydratie komt in 't bijzonder vaak voor bij mannen en vrouwen boven de veertig. Voor het lichaam om goed te functioneren is het absoluut noodzakelijk dat het voldoende vocht van goede kwaliteit binnenkrijgt.

Vrije radicalen

Cellen produceren afvalstoffen terwijl ze energie omzetten. Een bijproduct van dit proces is een 'vrije radicaal'; dat is een gewone zuurstofmolecuul waaraan één electron ontbreekt. Deze vrije radicaal valt gezonde cellen aan in een poging om deze electrische onbalans te herstellen. Zoals Sang Wang zegt in zijn populaire boek Reverse Aging: "Wij worden oud omdat we een overmaat aan zure afvalstoffen opbouwen." Anti-oxydanten stoppen dit proces door electronen aan te bieden aan actieve zuurstofmoleculen, en zodoende neutraliseren ze het negatieve effect op onze gezonde cellen. Waterionisatie is hieraan ondersteunend.