Interactieve tekening voor bewustzijn | 02 PDF bestand

Artikelnummer: tekening02pdf

"Er liggen belangrijke missies en gevoelens in deze tekeningen opgeslagen die vanuit een multi-dimensionale, zeer geavanceerde achtergrond, afkomstig uit het creatieveld, tot stand zijn gekomen. Iets groots wil zich manifesteren." Dat zegt Martijn van staveren over de tekeningen die Kyra, een van de kijkers van de Crowd Power uitzendingen, heeft gemaakt en ons toestuurde.

Bij de bespreking van deze tekening gaat hij verder: "Wat ik zie is dat er vormen in liggen die activatievelden zijn van bewustzijnsvelden. Elk bewustzijnsveld wordt gecodeerd met glyphs en codes. Bovenin deze tekening ligt de broncode van het 28e bewustzijnsveld. Ze heeft het heel mooi getekend vanuit de hypofyse, dus dat is een activatie vanuit onze pijnappelklier waar invoegingen lopen en het 28e bewustzijnsveld zich wil laten zien. In vergelijking met de film de Matrix zijn er achter de schermen grote positieve krachten die door de scheuren van de kunstmaitge intelligentie, via ons gevoelsbewustzijn tot ons spreken en initiaties geven om iets te tekenen, schilderen of knutselen zodat er hier, in deze realiteit, iets kan worden gebouwd vanuit je handen. Dat kan niet vanuit de computer, alleen door vlees en bloed. Dat het uit de cellen komt van je fysieke lichaam, waar de codes naar voren komen die iedereen activeert en initieert. Dus we denken dat we een gezicht zien met een hanger, dat is er ook, maar het is veel meer dan dat. Het is net als met bepaalde graancirkels waar enorme bekrachtigende energievelden in liggen. Activerende krachten."

Kyra heeft ons naar aanleiding van deze bespreking geschreven en bood aan om de tekeningen ter beschikking te stellen van het lezerspubliek van Earth Matters. Enerzijds om het “grootse” dat zich uiteindelijk in ons allemaal wil uitdrukken, ruimte te geven om zich te manifesteren, anderzijds om het werk van Earth Matters en Martijn van Staveren financieel te ondersteunen. 

We zijn enorm blij met deze multi-dimensionale gift en stellen het graag ter beschikking van een ieder die de oorspronkelijke menselijke vermogens weer aan wil boren, het besef van eenheid wil stimuleren en daarmee ook stichting Earth Matters en Martijn van Staveren te ondersteunen.

Deze originele tekening op A3formaat bieden we aan voor € 50,-. Je kunt ook een kopie voor een tientje bestellen of een bestand om zelf uit te printen voor € 5,-.

Alles is 0% btw omdat het een gift betreft. Als je wil kun je een bewijs van donatie krijgen. Stichting Earth Matters is een culturele ANBI stichting, dat betekent dat je je gift voor maar liefst 125% van de inkomstenbelasting af kunt trekken. Vraag er na je aankoop naar bij: financien@earth-matters.nl.

Hieronder vind je de video waarin Martijn over de tekening spreekt. Klik hier voor het artikel op Earth Matters waar Kyra zelf een stuk geschreven heeft over haar werk, haar intentie en een handleiding bij de tekeningen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »