Festival Nartuurrijk Samen 2018 | in 3 termijnen betalen

Beschikbaarheid: Op voorraad (200)

De prachtige bossen van de Veluwe vormen het intieme decor voor dit knispernieuwe festival. Vrijheid en vooral genieten zijn naast het natuurschoon, de bedding om het proces dat we zelf Schepper zijn van werkelijkheid, vanuit samenwerking, openheid en kracht, gezamenlijk dieper te activeren.

Tussen de muziek en de stilte, het vlotvaren en bekrachtigingen, het vuur dat het gehele festival brandt en AbunDance (dansen op live akoestische muziek), de kruidenwandelingen en het vlotvaren, het zingen en de informaties, een GPS Natuur Hike of het tokkelen, de Kids Outdoor Kookclub, jong en oud samen bamboebouwen, je eigen lepel van hout snijden en nog veel meer, is er gelegenheid elkaar WezenRijk te ont-moeten.

Vrijland, een eigen slaapdorp voor alle kinderen en het AvontuurRijk programma “Oerkids” staan garant voor een onvergetelijke en bekrachtigende ervaring van ieder kind.

Hier mag de verbinding tussen groot en klein, grootser dan een scheiding zijn. De uitnodiging tijdens het Festival Natuurrijk Samen dat door Earth Matters in samenwerking met Martijn van Staveren wordt georganiseerd, is om in respectvolle zelfreflectie diep in het eigen wezen te schouwen óf en hóe vrij we zijn van aannames en overtuigingen.

Ben jij werkelijk bereid om naar jezelf te durven kijken vanuit een open en schoon veld? Vanuit je wezenlijke Kracht? Wie ben jij echt? Wat zijn de dwarsverbanden tussen mijn leven nu en mijn intergalactische potentieel? Welke elementen werken je nu nog “tegen”, hoe herken je deze en wat is er nodig, vanuit jezelf om deze te doorbreken.

Martijn van Staveren deelt informaties over onder andere een aantal ervaringen die hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde. Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel “waarneming & observatie” vanuit het Vrije Hart en draagt informaties in zich die nu op Aarde opnieuw zichtbaar aan het worden zijn. 

Innerlijke Vrijheid, Zelfbeschikking, Lichtheid, Respect, Waarheid, Vrede en vooral Plezier maken zijn de pijlers van dit alcohol- en drugvrije festival. NatuurRijk SamenZijn. Het nieuwe bewustzijn brengt ons in een geheel nieuwe realiteit, met onbegrensde mogelijkheden. Je kunt in autonome verbondenheid met jouw eigenheid bijdragen aan deze krachtige, gezamenlijke activatie van de kwantum fysische scheppingswetten en daarmee de beschikbaarheid van je eigen kracht significant laten toenemen.

Er is een camping met en zonder stroom, er zijn tenten met veldbedden en ook bungalows beschikbaar. De kinderen hebben hun eigen kinderdorp waar ze ook kunnen slapen (we eten samen) en voor hun entree zijn er sterk gereduceerde tarieven. 

Vrijwilligers komen vrijdagmiddag al aan en krijgen 100 euro korting terwijl je niets van het inhoudelijke programma hoeft te missen.

En als klap op de vuurpijl bieden we aan om gespreid te betalen (in 3 maandelijkse geautomatiseerde termijnen - m.u.v. de bungalows). 

Festival Natuurijk Samen Super Early bird Early bird Regular  
  Tot 1 jan Tot 1 mrt Tot 8 jun  
Festival volwassen  € 195,00  € 210,00  € 225,00  
Festival kind 0 - 3  €   75,00  € 85,00  €   95,00 Oerkids programma
Festival kind 4 - 16  € 145,00  € 155,00  € 175,00 Oerkids programma
Festival vrijwilliger  €   95,00  € 95,00  €   95,00 25 personen

 

Overnachtingen per persoon Festival Per 
  per nacht pp bungalow
Eigen tent klein (zonder stroom)  €        20,00  €    40,00  
Tent met matras  €        22,50  €    45,00  
Eigen kampeermiddel groot (met stroom)  €        25,00  €    50,00  
Bungalow (8 pers)*  €        25,00    € 550,00
Bungalow (6 pers)*  €        30,00    € 440,00
Bungalow (4 pers)*  €        42,50    € 360,00

* Bungalows zijn incl. eindschoonmaak, bedlinnen, toeristenbelasting en reserveringskosten en kunnen niet in termijnen betaald worden. De entree voor het festival kan dan nog steeds wel in termijnen betaald worden indien gewenst. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »